Nieuwe behandelingen

pexels-anntarazevich-6560304

Lichaamspakking in combinatie met een hoofd- of voetmassage

Een lichaamspakking detoxt en voedt het lichaam. Eerst wordt de huid van de rug licht gescrubd om dode huidcellen te verwijderen. De pakking kan daardoor beter intrekken. Na het verwijderen van de scrub wordt de pakking aangebracht. Er zijn verschillende soorten pakkingen; afgestemd op de behoefte van dat moment. Over de pakking wordt een lichte folie aangebracht die er voor zorgt dat de warmte van de huid niet kan ontsnappen. De poriën zullen zich openen en dit zorgt er voor dat de pakking diep in de huid kan trekken. Terwijl de pakking haar werk doet lig jij ontspannen en ontvang je een heerlijke hoofdmassage of voetmassage of allebei. Wellness op en top! Na de massage wordt de folie verwijderd en de pakking wordt vervolgens met warme kompressen van de huid gehaald. Je zal nadien voelen dat je hele lichaam in korte tijd een enorme boost heeft gekregen. Dat komt omdat de lichaamspakking heel snel de stofwisseling activeert en de vochthuishouding reguleert. Pakkingen werken zowel ontgiftend, als vitaliserend en voedend. Veel water drinken na afloop is ook hier weer belangrijk voor afvoer van de afvalstoffen.

Access Bars

Access Bars is GEEN MASSAGE maar een zachte, hands-on behandeling.

Acces Bars zijn 32 punten op het hoofd. Het zijn als het ware toegangspoorten naar energiebanen die door en rondom je hoofd lopen. Deze energiebanen verbinden zich op specifieke “bars-punten”. Deze punten komen dan weer overeen met verschillende aspecten van het leven zoals geld, ouder worden, creativiteit of controle. Tijdens een Access Bars sessie worden deze punten voorzichtig aangeraakt om de elektromagnetische lading van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je opgeslagen hebt en die je mogelijk hebben beperkt in de betreffende levensgebieden los te laten. Gevolg daarvan is het krijgen van ruimte voor nieuwe gedachten, ideeën en keuzes. En nee, je hoeft niet bang te zijn dat je iets ‘kwijt raakt’ van jezelf wat je niet kwijt wilt. Jouw diepste wezen zal altijd het beste weten wát te behouden en wát los te laten. Het is bijvoorbeeld niet zoiets als hypnose.

Als je voor een access bars behandeling komt, houd je je kleding aan. Je ligt op je rug op de massagetafel en vervolgens worden de 32 punten zachtjes aangeraakt; het ene punt wat langer dan het andere.

Access Bars wordt in meer dan 170 landen over de hele wereld gebruikt als een krachtig en praktisch hulpmiddel door families, scholen, bedrijven, atleten, in gevangenissen, door psychologen, kunstenaars en vele anderen.

Wat mensen nadien meestal zeggen is dat er een gevoel van volledige ontspanning is. Sommige mensen gaan slapen, sommige mensen ontvangen beelden, anderen voelen sensaties in hun lichaam. Iedereen is uniek dus er is geen “normale” Access Bars-sessie. Elke sessie zal anders zijn, zelfs als het met dezelfde persoon herhaald wordt. Er is geen goede of slechte manier en de beste manier om erachter te komen hoe Access Bars voor jou zal zijn, is om het zelf te proberen,

pexels-cottonbro-3997993